Közös termékek

Július 1-jétől Békéscsaba helyi autóbusz-bérletei is megvásárolhatóak a MÁV applikációban

Békéscsaba menetjegyek

Július 1-jétől Békéscsaba helyi autóbusz-bérleteit is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a vasúti személypénztárban. Mostantól már 12 városban egyszerűbb és gyorsabb a bérletváltási lehetőség a MÁV-Volán-csoport közös fejlesztésének köszönhetően.

Szombathely bérlet

Június 15-től Szombathely helyi autóbusz-bérletei is megvásárolhatóak a MÁV applikációban

2021.06.14 12:00

Június 15-től Szombathely helyi autóbusz-bérleteit is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a vasúti személypénztárban. Ezzel tizenegyre nőtt azon városok száma, ahol az utasok számára gyorsabb és egyszerűbb bérletváltási lehetőséget biztosít a MÁV-Volán- csoport közös fejlesztése.

Tovább
bakony menetjegyek hír3

MÁV-Volán-csoport újdonsága: Bakony napijegy

2021.04.23 11:27

Április 22-től vásárolható meg a Bakony napijegy, ami korlátlan utazási lehetőséget biztosít a MÁV-START Veszprém-Győr vasútvonalán és a VOLÁNBUSZ kijelölt környékbeli járatain. A MÁV-Volán-csoport legújabb jegytípusának köszönhetően a Bakony népszerű kirándulóhelyei már egyetlen jeggyel elérhetőek.

Tovább
menetjegy volánbusz

Úton a tarifaközösség felé - Polgár és Tiszaújváros térségében vezeti be az első közös jegyét a MÁV-START és a Volánbusz

2021.04.21 12:06

A MÁV-Volán-csoport közös stratégiai irányításának lehetőségeit kihasználva április 21-től vezet be közös jegyet, amely fontos lépés a tarifaközösség felé.

Tovább
mav-volan app

Március 15-től Pápa helyi autóbusz-bérletei is megvásárolhatók a MÁV applikációban és a pénztárakban

2021.03.12 13:32

A MÁV-Volán-csoport közös fejlesztéseinek köszönhetően március 15-től már Pápa helyi autóbusz-bérleteit és a helyi napijegyet is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a MÁV-START pénztáraiban. Az utasok számára így gyorsabb és egyszerűbb lesz a vásárlás.

Tovább