Közös termékek

Újabb két szezonális napijeggyel barangolható be a Mecsek és a Villányi-hegység térsége

2023.07.01 15:52

Már a Mecsek és a Villányi-hegység vonzáskörzetében is kedvezményesen használhatja  ki az utazóközönség a közösségi közlekedés adta lehetőségeket. A Mecsek napijegy és Tenkes napijegy július elsejétől a tanítási szünet végéig minden napra, azt követően hétvégi és ünnepnapokra váltható meg, és az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a kijelölt járatokon.

Tovább

Tokaji Borongolóval vonaton és autóbuszon

2023.05.24 13:39

A tavaly bevezetett Tokaji Borongoló napijegy idén ismét megváltható 2023. május 24. és október 29. között. A Tokajbusz-járatok pedig hétvégente közlekednek a térségben a nyári-őszi hétvégéken október végéig.

Tovább

Szezonális napijegyek

2023.05.06 09:41

A tavasz beköszöntével egyre többen terveznek kirándulásokat, ezek szervezésekor is érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta lehetőségeket.

Tovább

Gyöngyös, Gödöllő, a galgamenti települések és a főváros között már közös bérlettel is lehet utazni

2023.01.02 13:32

Tovább bővült a MÁV-Volán-csoport leányvállalatai közös díjtermékeinek köre. Mostantól a Budapest–Hatvan, illetve Budapest—Gyöngyös vasútvonal közelében fekvő galgamenti települések, illetve Gödöllő és Gyöngyös esetében kedvező áron, közös bérlettel lehet utazni a vonatokon, a H8-as HÉV-en (Ilonatelep és Gödöllő között), valamint az autóbuszokon.

Tovább