Fejlesztések

Az Oracle felhőjében folyik a MÁV-Volán-csoport jegyértékesítő rendszerének fejlesztése

Elvira fejlesztések hír 1

A MÁV-Volán-csoport jegyértékesítési (JÉ) rendszere a magyarországi közösségi közlekedés legtöbb értékesítési csatornával bíró, legszélesebb kínálatot nyújtó jegyértékesítési felülete, amely folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre több platformon és funkcióval szolgálja ki az utasok szélesedő körét.

vasúti és buszmenetrend hír 2

Vasárnap életbe lép az egyik legtöbb fejlesztést kínáló vasúti- és buszmenetrend

2020.12.12 17:38

Vasárnaptól lép életbe a MÁV-START és a Volánbusz 2020/2021-es menetrendje, amely mintegy harminc vasútvonalon és ötven autóbuszos viszonylaton hoz az utasok számára jól érzékelhető változást. Számos vasútvonalon csúcsidőben az eddigieknél is több és gyorsabb vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként.

Tovább
Menetrendi változások hír 3

Szeptember 28-tól menetrendi változásokat léptet életbe a Dunántúlon a MÁV-START és a Volánbusz

2020.09.23 15:58

Szeptember 28-tól versenyképesebb és utasbarát kínálatot vezet be a MÁV-START több dunántúli viszonylaton, a Balaton déli partját, Zalaegerszeget, Nagykanizsát, Keszthelyt, Szombathelyt, Székesfehérvárt és Veszprémet érintően. Valamennyi felsorolt viszonylatokon eltörlik a gyorsvonati pótjegyet.

Tovább
Fejlesztések hír 4

Átadták az esztergomi buszállomást

2020.08.18 15:21

Az új esztergomi autóbusz-állomás megépítése hozzájárul a közösségi közlekedési közszolgáltatás újragondolásához. A kényelmesebb és gyorsabb átszállási lehetőségek révén a vasúti és közúti személyszállítás optimalizálásra kerül. Az átadó ünnepségen beszédet mondott: Völner Pál, Komárom-Esztergom megye 2. sz.

Tovább