Tokaji Borongolóval vonaton és autóbuszon

2023.05.24 13:39

Tokaji Borongoló

A tavaly bevezetett Tokaji Borongoló napijegy idén ismét megváltható 2023. május 24. és október 29. között. A Tokajbusz-járatok pedig hétvégente közlekednek a térségben a nyári-őszi hétvégéken október végéig.

A világ első zárt borvidéke (1737 óta) az UNESCO világörökség listáján is szerepel. A MÁV-Volán-csoport a borvidékre utazóknak nyújt kedvezményt helyközi buszokra és vonatokra. A 24, illetve 72 óráig érvényes Borongoló jeggyel, valamint a MÁV-START Miskolc és Nyíregyháza közötti sűrített járataival egyszerűbben és kedvezményesebben felkereshetők a Tokaji borvidék neves helyszínei.

A Tokaji Borongoló napijegy a Tokajbusz-járatok mellett a Tokaj, Tarcal, Mezőzombor, Szerencs, Mád, Tállya, Rátka, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Szegi, Szegilong, Erdőbénye településeket magába foglaló zónán belül a vonatokon és az autóbuszokon egyaránt felhasználható. Az egynapos 590 forintért, a háromnapos 1190 forintért vásárolható meg a kedvezményben útvonalon közlekedő autóbuszok fedélzetén, a térségben elhelyezkedő MÁV-START és Volánbusz pénztárakban, illetve a MÁV-START jegyértékesítési rendszerében. 

A Tokajbusz-járatok menetrendje és a Borongoló napijeggyel kapcsolatos további információk a Volánbusz honlapján a https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/tokajbusz oldalon érhetők el.