Soproni díjtermékkel bővült a MÁV-START jegyértékesítési rendszerében elérhető helyi Volánbusz jegyek és bérletek köre

2022.12.01 13:20

busz-vonat

December 1-jétől ismét bővült a MÁV-START jegyértékesítési rendszerében elérhető buszos díjtermékek köre: már a soproni helyi buszjáratokra érvényes jegyek és bérletek is elérhetőek a vasúttársaságnál. 

A MÁV-Volán-csoport kiemelt stratégiai célja a városi, regionális és helyközi közösségi közlekedés fejlesztése, a szolgáltatások összekapcsolása. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a Volánbusz soproni díjtermékei közül a teljes árú napijegy, a teljes árú összvonalas 24 órás, 7 napos, havi, I. és II. félhavi, negyedéves bérlet, a kedvezményes árú tanuló havi, negyedéves, féléves, valamint a szintén kedvezményes árú nyugdíjas havi és negyedéves bérlet is elérhető az automatákban, jegypénztárakban és az applikációban. A teljes árú elővételi menetjegy a pénztárakban és az automatákban érhető el.

A 2020-ban kezdődött fejlesztés eredményeképpen mostanra az alábbi régiókban váltható Volánbusz díjtermék a vasúttársaságnál:

  • Megvásárolhatók a Tokaj és Sárospatak vonzáskörzetében közlekedő, valamint a Budapest–Kelebia (150-es) vasútvonal pótlásában érintett autóbuszjáratokra szóló viszonylati helyközi bérletek is a MÁV-START jegypénztáraiban és automatáiból.
  • A MÁV applikáció „Térségi és városi jegyek” menüpontjából pedig már megválthatók a Volánbusz egyes székesfehérvári, nagykanizsai, várpalotai, zalaegerszegi, siófoki, pápai, szolnoki, egri, nyíregyházi, békéscsabai, ajkai, salgótarjáni, tatai, szegedi, gödöllői, illetve gyöngyösi helyi bérlet típusú díjtermékei. Ezen helyi bérletek a MÁV-START jegypénztáraiban és jegykiadó automatáiban is megválthatók.