Szezonális napijegyek

2023.05.06 09:41

Mátra24

A tavasz beköszöntével egyre többen terveznek kirándulásokat, ezek szervezésekor is érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta lehetőségeket.

Az idei év újdonsága a Mátra24

A MÁV-Volán-csoport új Mátra24 jegye a térségbe látogatóknak nyújt kedvező kombinált eljutási módot. A 24 óráig érvényes jeggyel korlátlanul utazhatunk Budapestről a Mátrába a MÁV-START és a térségen belül a Volánbusz járatain. Először az április 6-11. közötti tavaszi szünetben lehetett az új jegytípussal utazni.

Újra itt a Balaton24/72, a Bakony és a Dunakanyar napijegy

Április 29-étől ismét megválthatók a kiemelt turisztikai desztinációkba a kedvezményes szezonális jegyek. Így a Dunakanyarba, Bakonyba vagy a Balatonhoz igyekvők kedvezményesen vehetik igénybe a MÁV-START, a Volánbusz, illetve a MAHART egyik körjáratát a Dunakanyarban. A Balaton esetében ismét váltható 24 és 72 órás jegy is. A Mátrába pedig már április 6. óta elérhető a 24 órás jegy. A szezonális napijegyek rendkívül népszerűek, az elmúlt években már több mint 100 ezer darabot váltottak utasaink.

Már a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosába és környékére is váltható 24 órás jegy

Május 6-tól új kedvezményes árú Veszprém-Balaton EKF24 napijegy is váltható. A 24 órás időtartamban érvényes 1990 forintos jeggyel a Veszprém környéki vonatokon, Volánbuszokon, sőt a helyi V-busz járatokon is lehet utazni. A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa eseményeinek soron következő, egyik kiemelt programja a május 7-14. között megrendezett Gizella Napok. Egy héten át ingyenes zenei, képzőművészeti, színházi, irodalmi és családi programok várják látogatókat a várnegyedben és a belváros utcáin. 

További információk a Veszprém-Balaton 2023 EKF jegyről és Veszprém-Balaton EKF24 napijegyről: www.mav.hu/veb2023ekf

Közösségi közlekedéssel 2023 Ft-ért a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra!

Budapest augusztus 19-27. között ad otthont a szabadtéri atlétikai világbajokságnak, Magyarország történetének legnagyobb sporteseményének. A vb sikeres lebonyolítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a MÁV-Volán-csoport az eseményt szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt.-vel, melynek értelmében társaságunk kedvezményes jegyet vezet be. A „VB2023” szimbolikus, 2023 forintos árú jegy az ország bármely pontjáról budapesti célállomással megváltható. A MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz járatain, továbbá a HÉV-en Budapest közigazgatási határáig helyközi utazáskor vehető igénybe.

További információ a MÁV-csoport weboldalán!