Újabb településeken belül használhatók a vasúti bérletek az autóbuszokon

2021.12.12 09:20

vonat-busz

A MÁV-Volán-csoport fő célkitűzése a közösségi közlekedés folyamatos fejlesztése, amelynek fontos eleme az autóbuszos és vasúti szolgáltatások összehangolása. Ennek eredményeképpen újabb három településen lehet utazni az autóbuszokon a vasúti bérletekkel annak érdekében, hogy még költségkímélőbben, egyszerűbben és kényelmesebben ki lehessen jutni a vasútállomásokra.

BARCS

A 60 sz. vasútvonalon végrehajtott kínálatfejlesztés további kedvezőbb szolgáltatásbővítése érdekében 2021. december 12-től a Barcs kezdő vagy végponttal megváltott vasúti bérletek használhatók Barcs város belterületén belül közlekedő, valamint a Barcs vasútállomást érintő valamennyi országos és regionális autóbuszjáraton.

POCSAJ és ESZTÁR

A 106-os sz. vasútvonalon fekvő Pocsaj és Esztár településeken közlekednek a vonatokhoz csatlakozó autóbuszjáratok. 2021. december 12-től Pocsaj-Esztár vasútállomás és a Pocsaj vagy Esztár területén fekvő autóbuszmegálló közötti utazásra felhasználhatóvá válnak a Pocsaj-Esztár kezdő vagy végponttal megváltott vasúti bérletek.